Daisy

Hoi ik ben Daisy, eigenaar van Timelez Kappers.
Ik ben al sinds 2000 werkzaam in het kappersvak. In 2010 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer en uiteindelijk heb ik in 2015 Timelez kappers overgenomen.

Tot en met 2016 ben ik vaktechnisch trainer geweest. Hierdoor heb ik enorm veel ervaring opgedaan. Mijn specialiteiten zijn: krullend haar, lang haar en bobline. 

Bij Timelez wordt niet alleen gekeken naar het haar, maar “scannen” we de klant. Hierbij wordt gekeken naar de gezichtsvorm, het kleurtype en de algemene uitstraling. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Daisy voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor dinsdag, woensdag, vrijdag of zaterdag.

Clarice

En ik ben Clarice!
Wat ik belangrijk vind in het kappersvak is het geven van persoonlijk en eerlijk advies. Daarnaast is er ook zeker genoeg ruimte voor creativiteit, niks is te gek! Klassiek of uitgesproken, ik creëer mooi haar wat perfect bij mijn klanten past. Haar wat gewoon lekker valt en waar mensen thuis weinig moeite voor hoeven te doen.

Ik luister goed naar mensen en besteed graag veel aandacht aan het haar. Gezellig kletsen hoort daar natuurlijk ook bij! Ik zorg ervoor dat mijn klanten tevreden en ontspannen de deur uit lopen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou en jouw haar kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak of klik hier.
Clarice werkt op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Saphire

Hoi ik ben Saphire.

Al sinds 2012 ben ik werkzaam in het kappersvak en ik heb in meerdere salons mogen proeven van alle verschillende manieren en sferen van werken en collegialiteit.

Afgelopen jaar ben ik begonnen als zelfstandig kapster, dat was best even spannend natuurlijk, tot ik bij Daisy en Clarice binnen wandelden, toen viel alles op zijn plek!

Dus nu sta ik hier met veel plezier gewoon volop te genieten van mijn werk en mijn passie. Ik vind het belangrijk dat ieder zijn haar wens goed kan en mag uitspreken en dat we samen kijken naar hoe we dit het beste kunnen realiseren. Van kleuren tot knippen, voor dames en heren. Ik ben tevreden als jij dat ook bent!

Graag tot snel! 🙂

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou en jouw haar kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak of klik hier.

Saphire werkt op woensdag (binnenkort meerdere dagen).

Contact

073 613 5891
timelezkappers@gmail.com

Adres

Sint Jansstraat 6
5211 DL Den Bosch

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08.00 – 18.00
Woensdag: 08.30 –20.00
Donderdag: 08.00 –18.00
Vrijdag: 08.00 – 18.00
Zaterdag: 8.00 – 13.00
Zondag: Gesloten