Daisy

Hoi ik ben Daisy, eigenaar van Timelez Kappers.
Ik ben al sinds 2000 werkzaam in het kappersvak. In 2010 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer en uiteindelijk heb ik in 2015 Timelez kappers overgenomen.

Tot en met 2016 ben ik vaktechnisch trainer geweest. Hierdoor heb ik enorm veel ervaring opgedaan. Mijn specialiteiten zijn: krullend haar, lang haar en bobline. 

Bij Timelez wordt niet alleen gekeken naar het haar, maar “scannen” we de klant. Hierbij wordt gekeken naar de gezichtsvorm, het kleurtype en de algemene uitstraling. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Daisy voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag.

 

Clarice

En ik ben Clarice!
Wat ik belangrijk vind in het kappersvak is het geven van persoonlijk en eerlijk advies. Daarnaast is er ook zeker genoeg ruimte voor creativiteit, niks is te gek! Klassiek of uitgesproken, ik creëer mooi haar wat perfect bij mijn klanten past. Haar wat gewoon lekker valt en waar mensen thuis weinig moeite voor hoeven te doen.

Ik luister goed naar mensen en besteed graag veel aandacht aan het haar. Gezellig kletsen hoort daar natuurlijk ook bij! Ik zorg ervoor dat mijn klanten tevreden en ontspannen de deur uit lopen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou en jouw haar kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak of klik hier.
Clarice werkt op woensdag, donderdag en vrijdag.

Contact

073 613 5891
timelezkappers@gmail.com

Adres

Sint Jansstraat 6
5211 DL Den Bosch

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 – 20:00
Woensdag: 08:30 – 20:00
Donderdag: 08:30 – 18:00
Vrijdag: 08:30 – 18:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten